och nyss åt jag jordgubbar och annanas

datum: 2011-05-31 tid: 22:21:17
hej, idag har det varit fint väder, fast de visste ni nog redan. man får ju värsta sommar feelings! jag har solar lite idag också fast de syns inget, bläää. sen har de varit träning och badat i laksjön. det va lite kallt men mest svalkande. vet ni det e inte mycket skola kvar nu. Onsdag: prao Tisdag: nån lekdag med förskolebarnen Onsdag: gå lunka löp + fotbollsmatchen Torsdag: städa klassrummet Fredag: avslutning där ser ni inte långt kvar nu och de gillas ! hörs!

fotboll

datum: 2011-05-30 tid: 18:26:14
hej, nu ska jag snart iväg och titta på fotboll. harbos damlag spelar. får väl se om jag ska vara speaker igen, aja, nu ska jag fixa mig hööörs !

morsdag ♥

datum: 2011-05-29 tid: 18:22:34
oj, har typ inte skrivit på evigheter känns det som, för att vara mig liksom. vi tar allt uppdelat i dagar tycker jag.
torsdag
först åkte vi till naturhistoriskamuseet och gick och kolla där i typ två timmar sen skulle vi gå in på cosmonova (ni som inte vrt vad det är så är det en bio typ), vi kollade på flying monsters, typ dålig film. aja. sen åt vi där. efter det vidare in till stan, hann inte gå så länge så jag hittade inget, konstigt för att va mej. när klockan närmade sig halv fyra var vi framme vid grönalunds dörrar. jag och nåra andra sprang till insane och åkte den först. sen åkte och åkte vi och några andra en massa karuseller, jag åkte tilt två gånger, haha. vi kom hem cirka 24.00, skapligt trött dagen efter.
fredag
vanlig skoldag, men man va ju skapligt trött, sen efter skolan åkte jag in till stan med mamma & hannah, hittade en del grejer, ( som ni kan se i inlägget under ).
lördagdagen började med en förlust mot film ik/ifk d-ö, 0-5 blev det, usch. sen åkte jag hem till annso, emil och alvin och firade annso som fyllde 30, grattis! sen lite senare gick jag vidare till lovisa, sov där med lite tjejer.
söndag
idag är det morsdag, jag åkte hem rätt tidigt och snabbt vidare till farmor och farfar, fikade där och sen somnade jag där framför tven, haha. sen åkte vi hem, jag sov, åt och nu sitter jag här. tror att familjen väntar på mig. för vi ska nämligen till mormor och morfar.
usch de blev lååångt, såå vi hörs!

nytt i garderoben

datum: 2011-05-29 tid: 17:47:04
asdåligabilder, men whatever ?

bussresa

datum: 2011-05-27 tid: 20:20:19
Hej, sitter på en buss påväg hem. har varit i Uppsala och shoppat lite. kommer kanske bilder lite senare, när jag kommer hem ska jag tagga till match imorrn, men också soova! är as trött efter en superkul dag/kväll på grönlund igår. vi kom hem cirka 24.00 igår. skriver mer om de senare. Hörs!

I WANT THIS!

datum: 2011-05-25 tid: 16:48:46
imorgon är det ju skolresa till stockholm. vi ska gå på naturhistoriskamuseet, cosmonova, stan, grönalund. hoppas på en rolig dag. ska ta med mig en kamera. fast min lilla digitalkamera för systemisen blir för tung att bära på. föresten , jag hoppas hitta något av godingarna på bilden. ↑ pussssssss

tvvvv time

datum: 2011-05-24 tid: 20:33:36
nej, det känns som om jag är klistrad framför datorn, de kanske är så ? träningen gick väl skapligt ändå. de va en lugn träning, som tur var, med mitt knä och allt. nu ska jag sätta mig framför tven och klo lite.
känns som att jag behöver fixa bloggen. den känns så tråkig
pusssssss

heddddddddde

datum: 2011-05-24 tid: 16:02:06
skolan idag va väl som vanligt. aja. ikväll är det träning. får väl se hur det blir med låååret. ska väl försöka i alla fall. på torsdag är de skolresa. hoppas de blir fint väder. haha. ne nu ska jag fixa hedvigs blogg. pussssss

shiiiiiiit

datum: 2011-05-23 tid: 18:35:09
alltsååååå, shit, 83 unika besökare, de e besökar rekord :o
någon som vet hur de gick till ? inte jag i alla fall, men de är ju kul när folk kikar på ens blogg !

fotbollskorten

datum: 2011-05-23 tid: 18:28:52
hej, har fixat lite på bloggen. jag sa ju att headern var tillfällig. om ni inte ser skillnat klicka f5. nu ska jag göra nåtttt, antingen knäppa kort. sova. titta tv, va me nån eller dra till gårn. får se vad det blir. snart kommer bliderna från hedvigs stuga. pussss

söndag

datum: 2011-05-22 tid: 22:24:43
matchen gick uselt. blääää, nej usch. även om domaren sög. fast de gjorde jag också. jävla lår. som aldrig vill bli bra. sen var jag trött hela matchen. va liksom seg. aja. matchen slutade 3-0 . föresten visste ni att man inte får ha örhängen på match? alltså inte ens tejpa dom ? nej tydligen så va de så.
nu har jag fika gottigotti. jordgubbar, mango & delikatess yogurt. mmmmmmmmmmmums!
sen vet ni ? på lördag efter matchen mot film så ska michaela&julia stanna här i harbo och sova hos mig. roooooligt !
måste verkligen verkligen sova nuuuuu!
godnatttttt

tagga sådär lagom!

datum: 2011-05-22 tid: 13:11:56
tjA, ligger här i sängen med datorn i knä. tänkte att jag skulle tagga lite. fast jag bli typ bara trött, bläää. aja, låret är bättre så vi får hoppas attt det håller hela matchen. match mot bärlinge i bärlinge. samiling 14.30. så de e ett tag kvar. bilder kommer nån dag men inte nu i alla fall. men ni ska veta att det har varit en underbar rolig helg. tack tjejer! hedvig&lovisa♥
taggatjejertaggaaaaa, pusssssssss

vi blir kvar

datum: 2011-05-21 tid: 16:38:47
Hej, vi blir kvar har i hedvig stuga en natt till, ännu mera bilder, mera bada haha. En aning kallt i vattnet men vad gör de? Nej precis. idag är det 21 maj, tänk om världen går under? då ska ni i alla fall veta att jag älskar er alla! förresten om världen inte går under så är de match imorrn mot bärlinge. Tagga tjejer tagga tagga kom igen vi SKA vinna ! nej nu blev de långt puss!

hedvigs stuga

datum: 2011-05-20 tid: 15:42:42
Nu är jag påväg till våla för att sen åka vidare till hedvig stuga. Mys, lovisa ska också dit och hedvig såklart. blir där över natten. kameran är med så de kommer nog lite kort när jag kommer hem. Puss hej leverpastej !

lårskit

datum: 2011-05-19 tid: 16:13:11
hej, jag är trött på mitt lååååååååår! usch. jag vill spela fotboll. aja, vet nån vad man ska göra för att det ska bli bättre ? KOMMENTERA
snälla !
aja, idag är de träning, kan förmodligen inte vara med. för jag SKA vara med på söndag vare sig de är bra eller inte. men det måste vara bra. aja, nog om det. nu ska jag äta snart tror jag. puss hej!