hoppsan

datum: 2011-06-13 tid: 11:09:18
jag har helt och hållet glömt den här bloggen. eller, jag har inte orkat skrivit på den heller. det är nog för att jag skriver så mycket på den andra. så därför så ska jag ta en paus från den här bloggen ett tag nu. men som sagt gå in på sjuuu.blogg.se (LÄNK) så får du läsa om mitt liv och mina vännersliv på samma gång. pussssss

sjuuu

datum: 2011-06-03 tid: 17:43:59

kallt....
hej ! har sovit med tjejerna natten till idag. i tält. sen idag har jag badat och solat med alva. föresten så har jag, lovisa, tilda, norea, hedvig, lilli & jennifer gjort en blogg tillsammans sjuuu.blogg.se . sa den tycker jag ni ska följa på bloglovin. kommer kanske blogga lite mindre på denhär bloggen. eller inte alls. fast joo. men kanske inte lika ofta som förut. det var de. pusshejleverpasteeeej !

-.-

datum: 2011-06-01 tid: 21:49:00
haha, bilden ger en lite bättre humör, hahahahah
hej, praoen va tråkig. jag spela skit på matchen. den här dagen är inte de bästa. tur att de e lång helg ! imorrn ska jag nog va med tjejerna. på lördag ska jag på bröllop, på söndag ska jag till åland tror jag de va, och kolla på fotboll. så har rätt speckat. men aja. sen vet ni vad som kom i brevlådan igår ? jooooo, STADIUMSPORTSCAMP papper. alltså så ska jag diiiit jippi ! nej nu ska jag göra nåttt.